TOIMITUSEHDOT

 • Nopeat toimitukset. Tilaukset postitetaan 1-3 arkipäivän sisällä
 • HUOM: Vanhat käyttäjätunnukset eivät toimi uudistuneessa kaupassa (alkaen heinäkuu 2017). Tilata voi myös ilman rekisteröitymistä
 • Pienet lähetykset toimitamme suoraan postilaatiikkoon Postin Pikkupakettina. Suuremmat kulkevat Matkahuollon Lähellä-pakettina, Postipakettina tai Smart-lähetyksenä.
 • Mikäli sinulle on toimitettu väärä tai viallinen tuote, ilmoita siitä viipymättä Paperella.fi -verkkokaupan asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen info(at)paperella.fi . Vastaamme nopeasti sähköpostiin :)

 

 Yksityiskohtaiset toimitusehdot

1. Asiointi
2. Tuotteiden tilaaminen
3. Hinnat ja tiedot tuotteista
4. Toimitusaika
5. Toimitustavat
6. Maksutavat
7. Palautusoikeus ja tuotevaihdot
8. Reklamaatiot
9. Vastuu
10. Ylivoimainen este
11. Copyright
12. Yhteystiedot


 1. Asiointi


Tilatessasi verkkokaupasta sinun ei tarvitse rekisteröityä asiakkaaksi.
Tilauksen yhteydessä antamasi henkilötiedot kerätään ja tallennetaan asiakasrekisteriimme. Emme luovuta tietoja ulkopuolisille. Tietojasi voidaan käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin vain, jos olet antanut tähän suostumuksesi.


2. Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan palvelun kautta osoitteesta www.paperella.fi. Sitova tilaus syntyy, kun lähetät tilauksesi ja saat meiltä tilausvahvistuksen.


3. Hinnat ja tiedot tuotteista

Veloitamme tuotteet tilaushetkellä voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Tuotteidemme hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana (esimerkiksi kampanjatuotteet).

Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja. Toimitusmaksut ilmoitetaan ja veloitetaan tilauksen yhteydessä sekä vahvistetaan tilausvahvistuksessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Paperella.fi pidättää oikeuden kaupan perumiseen selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta (esim. tuotteen hinta on 0,00 euroa).4. Toimitusaika

Toimitamme koko Suomen alueelle Ahvenanmaata lukuunottamatta. Toistaiseksi toimitamme tuotteita ainoastaan kotimaahan.

Lähetämme tilauksesi normaalisti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen jättämisestä.

Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen!


5. Toimitustavat • POSTIN PIKKUPAKETTI: 4,95€ Kevyt seurannallinen lähetys, toimitetaan suoraan postilaatikkoon .Maksimi koko a4, vahvuus 3cm. 


 • POSTIPAKETTI = 5,50€ (nouto postitoimipaikasta). 


 • SMART-AUTOMAATTI PAKETTI= 5,50e ( nouto SmartPost pakettiautomaatista)


 • MATKAHUOLLON LÄHELLÄ-PAKETTI = 6,00e (nouto valitsemastasi toimipisteestä)


 • Yli 100 € tilaukset ilman toimituskuluja

6. Maksutavat

 • Verkkomaksut kaikkien pankkien kautta
 • Jousto
 • Lasku (Kunnille ja kouluille. Ei yksityishenkilöille)


Jousto:

Jousto on kotimainen palvelu, jolla rahoitat ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Joustoraha palvelu on tarkoitettu 20-75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20-1000 euron ostoksiin. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustorahaa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty.

Kun maksat joustorahalla ja valitset maksutavaksi laskun, saat aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta Ainoa kulu on laskutusmaksu 4,90€. Joustorahalla voit maksaa myös erissä 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Tällöin laskutusmaksun 4,90€ /lasku lisäksi perimme avoinna olevasta lainasummasta 29% vuotuista korkoa (kuukausikorko 2,42%).

Joustorahalla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustorahasta osoitteessawww.joustoraha.fi

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!7. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Kuluttaja-asiakkaillamme on täysi kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Otathan AINA yhteyttä ennen palauttamista.

Neuvomme sinulle miten palautus tulee suorittaa. Asiakas vastaa palautuslähetyksen asianmukaisesta pakkaamisesta, jotta tuotteet saapuvat ehjänä perille.

Palautukset  osoitteeseen:


Paperella, Lehtimäentie 709 63700 Ähtäri
Sama palautusoikeus koskee viallisia tuotteita tai muuten virheellisiä toimituksia.

Laitathan palautuksen mukana myös tilinumerosi, hyvitämme rahat palautetuista tuotteista.8. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään 30 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info(at)paperella.fi


9. Vastuu

Vastuumme kuluttaja-asiakkaidemme osalta määräytyy kuluttajansuojalain säännösten mukaan.


10. Ylivoimainen este

Paperella.fi ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Paperella.fi -verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi (force majeure).
Emme vastaa siitä, jos tilauksesi ei tule perille tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.

11. Copyright

Sivuilla oleva materiaali (kuten tuotetiedot, kuvat, tekstit sekä muu aineisto) kuuluvat meille tai yhteistyökumppaneillemme. Materiaalin kopioiminen tai käyttö ilman lupaamme on kielletty!

12. Yhteystiedot

Paperella (y-tunnus: 2126417-9)

Paperella.fi
Lehtimäentie 709
63700 Ähtäri


Sähköposti: info(at)paperella.fi